Conflict între prieteni, terminat pe patul de spital

Autor :

Data : 5 septembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Polițiștii au deschis un dosar penal de cercetare și urmează să stabilească vinovații.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere, ca urmare a escaladării unui conflict spontan între 6 prieteni ce se aflau la un grătar în municipiul Tecuci.

Noaptea trecută, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Tecuci, fiind în serviciul de patrulare, a sesizat faptul că pe o stradă din municipiu, vizavi de o unitate de învățământ are loc o încăierare între mai multe persoane, fapt ce a avut ca rezultat vătămarea corporală a unora dintre aceștia și avarierea parțială a două autovehicule. Mai mulți polițiști și jandarmi s-au deplasat la fața locului. Aceștia au dispersat grupul aflat în încăierare și au acordat primul ajutor victimelor, o parte din victime fiind transportate la Spitalul Municipal “Anton Cincu” Tecuci pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Din primele cercetări a reieșit faptul că cele 6 persoane, pe fondul unor diverse motive, s-au regrupat în două tabere adverse și au declanșat altercația, degenerând în vătămarea corporală a unora dintre ei, aceștia prezentând mai multe plăgi provocate prin tăiere cu un corp ascuțit. Cauza se află în instrumentarea polițiștilor din cadrul Biroului de investigații criminale Tecuci, cercetările fiind continuate în cursul zilei de astăzi, urmând ca în funcție de rezultatul examinării medico-legale a persoanelor vătămate să fie stabilită încadrarea juridică corespunzătoare”, se arată într-un comunicat de presă, al IPJ Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de