Coadă și îmbulzeală la bilete pentru Revelion

Autor :

Data : 27 decembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

200 de vârstnici s-au așezat la coadă imediat după miezul nopții.

Aproape 200 de pensionari s-au așezat la coadă, încă de la ora 2.00, pentru a prinde un bilet la Revelionul organizat de Primăria Galați, la Patinoarul Artificial. Nici frigul și nici oboseala nu-i sperie pe pensionari atunci când la mijloc este vorba despre petrecere.

Aproape 200 de vârstnici din Galati au așteptat în fața Teatrului Muzical pentru a cumpăra bilete la Revelionul pensionarilor. Când ghișeul s-a deschis, bătrânii au dat năvală și puțin le-a lipsit să nu se calce în picioare. Fiecare pensionar a putut să cumpere maximum patru bilete, iar prețul unui tichet a fost de 80 de lei.

Ca și în anii trecuți, Revelionul vârstnicilor va avea loc la Patinoarul Artificial „Dunărea” Galaţi. Organizatorii au pregătit un program artistic care va cuprinde un spectacol susţinut de Formaţia „Meteor” din Iaşi, colinde, obiceiuri şi tradiţii de Anul Nou.

Evenimentul „Revelionul Pensionarilor” este organizat de Primăria municipiului Galaţi în parteneriat cu Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”, Fundaţia „Andreiana Juventus” şi Fundaţia „Sportul Gălăţean”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de