„Chiriași” noi la Zoo

Autor :

Data : 27 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Trei ratoni, doi masculi și o femelă au fost donați Grădinii Zoologice din Galați de un om de afaceri din oraș.

Hugo, Moți și Flori au ajuns la zoo Galați, în urmă cu câteva zile. Au fost consultați de medicul veterinar și vaccinați. Sunt perfect sănătoși, iar toată ziua mănâncă și se joacă. De când au ajuns la zoo Galați, îngrijitorii îi alintă și îi dezmiardă toată ziua pe cei trei pufoși. S-au adaptat foarte bine și iubesc la nebunie mâncarea uscată pentru căței. Cât va mai fi vremea frumoasă și temperaturi pozitive, Hugo, Moți și Flori vor sta afară, însa când va veni gerul, cei trei ratoni vor fi bagati la căldură. Până atunci, familia pufoasa de la zoo se va mari, pentru că Flori este gestantă.

„O să avem un puiuț. Vom anunța când se va întâmpla evenimentul, cel mai probabil în preajma Crăciunului. Perioada lor de gestație este de 65 de zile. Nu știm exact când s-a produs fecundarea, vedem când o să apară puiul”, a declarat Matei Roșca – dir. Gradina Zoologică Galați.

Până la sfârșitul anului, conducerea Zoo Galați spune că va mai achiziționa și alte animale și nu exclude o familie de maimuțe.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de