Cetățean străin, prins în flagrant în timp ce oferea mită unor polițiști de frontieră

Autor :

Data : 3 octombrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Bărbatul avea și permisul de conducere suspendat.

Un ofițer al Poliției de Frontieră Oancea a sesizat la Call center Anticorupție al D.G.A. (0800.806.806) faptul că un cetățean străin a fost depistat în trafic având asupra sa 24 de cartoane de țigarete netimbrate pentru care nu deținea documente de proveniență.

Pentru a nu i se întocmi proces-verbal de contravenție, bărbatul a încercat să-i ofere unui agent de poliție în cadrul SPF Galați suma de 125 de euro. Cetățeanul străin a introdus banii în buzunarul din portiera dreapta față a autospecialei de serviciu a polițistului.

În momentul în care au verificat și documentele șoferului, polițiștii au identificat o dovadă de circulație, eliberată de I.P.J. Călărași – Serviciul Rutier Călărași la data de 04.03.2018, din care rezultă că inculpatului R.I. i-a fost reținut permisul de conducere categoriile B și C, dovada fiind eliberată cu drept de circulație pe o perioadă de 15 zile, până la data de 19 martie 2018.

În baza ordonanțelor de delegare emise de către procurorul de caz, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Galați au efectuat mai multe acte procedurale în cauză.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de