Cercetați pentru trafic de droguri de risc

Autor :

Data : 5 noiembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

În urma mai multor percheziții, au fost găsite 230 de grame de cannabis.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Galați, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. În aceeași zi au fost efectuate 6 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că, în perioada septembrie – noiembrie 2018, ar fi comercializat, pe raza municipiului Galați, droguri de risc.

În urma perchezițiilor au fost ridicate peste 230 de grame cannabis, cântare electronice, ambalaje utilizate la porționarea cantităților de drog, destinate traficului, precum și 8.000 euro și 830 lei.

18 persoane implicate în activitatea de trafic ori procurare de droguri pentru consum propriu au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri. Trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 33 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, instanța dispunând, ulterior, arestarea preventivă a unuia dintre ei, pentru o perioadă de 30 de zile, și luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, față de ceilalți doi.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galaţi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de