Cei doi copii din Nicorești, bătuți de tată în timp ce acesta se filma cu telefonul, și-au revăzut mama

Autor :

Data : 9 aprilie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Aceasta a închiriat o garsonieră în Tecuci și vrea să stea cât mai departe de soțul ei.

După trei luni, timp în care a stat în Anglia, departe de copii, Gabriela Popa și-a strâns astăzi în brațe băiețelul și fetița. Femeia a povestit cu lacrimi în ochi coșmarul prin care a trecut cu soțul ei, în timpul căsniciei. Astăzi a avut din nou lacrimi în ochi, dar de bucurie că și-a revăzut copiii. Dacă băiatul nu s-a mai dezlipit de mamă, fetița a refuzat să o însoțească, la noua casă, din Tecuci.

„Vreau să-i iau pe amândoi. Fetița e un pic mai dificilă. S-a atașat foarte mult de verișoara ei și acum îi este greu să se despartă de ea. Plec acum cu bagajele și cu băiatul, iar mai târziu vin să o iau și pe fată. Am închiriat o garsonieră în Tecuci și acolo vom locui toți trei”, a spus Gabriela Popa, mama copiilor.

Femeia nici nu mai vrea să audă de fostul soț. Știe un singur lucru: vrea să divorțeze și să-și crească liniștită copiii. Cei doi micuți vor fi în continuare consiliați psihologic pentru a trece peste traumele la care au fost supuși de tata. În plus, ei vor fi monitorizați cel puțin trei luni de către inspectorii de la Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de