Ce face Transurb ca să iasă din criză? Repară gratis mașina șefului firmei de pază!

Data : 22 mai 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Firma de pază cu care lucrează Transurb are o strânsă legătură cu clanul Durbacă!

Situația critică de la Transurb a ținut capul de afiș al presei locale din Galați în ultimele zile. Conducerea operatorului public de transport acuză Primăria că își plătește greu datoriile, iar în replică Primăria spune că și-a plătit întotdeauna datoriile la timp.

Ce fac cei de la Transurb în tot acest timp? Ciubucuri pentru clanul de partid care a parazitat de foarte mulți ani această societate.

Zilele trecute autoturismul proprietate privată a domnului Dan L., șeful firmei de pază cu care Trasurb are contract, era reparat fără nicio problemă de mecanicii instituției, în atelierele instituției. Asta în timp ce autobuzele instituției pică pe capete! Poate că totul s-a făcut cu acte în regulă, cu devize de reparații, la prețurile pieței, devize pe care așteptăm ca ori domnul Dan L., ori reprezentanții Transurb să le facă publice. Dar nu se va întâmpla așa ceva!

transurb service atelier

Dacă vă spunem și că firma Integral Profesional Security SRL funcționează în sediul Vox Center, administrat de clanul Durbacă, atunci începem să înțelegem de ce lucrurile merg atât de prost la Trasurb.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de