Cătălin Cristache, PMP: „Procesul de instalare a dictaturii în România tocmai a început!”

Data : 17 aprilie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Acesta crede că revocarea lui Tudorel Toader s-a făcut în stil mafiot.

Președintele PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache a postat astăzi în mesaj dur pe Facebook, criticând stilul absolut mafiot în care este condusă România.

„Tudorel Toader a fost executat în stil mafiot de PSD. Aviz amatorilor: Nu rentează să fii sluga mafiei”, a scris Cristache pe Facebook la aflarea veștii că ministrul Justiției va fi schimbat.

„Nimeni nu-l va plânge pe Tudorel Toader, el a contribuit activ la situaţia dramatică în care se află Justiţia din România. S-a opus OUG-urilor lui Dragnea doar pentru că a executat ordinele lui Tăriceanu, cel ce se visează candidatul PSD – ALDE la prezidenţiale, şi pentru că îi este frică de puşcărie.

Problema este că, în locul lui Toader, îl vor instala pe insalubrul Eugen Nicolicea care va executa, fără să crâcnească, orice îi dictează Dragnea. Ofensiva totală abia acum începe. Românii se pot aştepta la OUG-uri peste OUG-uri: amnistie, graţiere, ştergerea unor infracţiuni din Codul penal, desfiinţarea sentinţelor definitive, desfiinţarea completurilor judecătoreşti specializate.

Dacă Preşedintele Iohannis nu le semnează propunerea, PSD – ALDE îl vor băga pe Nicolicea pe uşa din spate a Executivului, profitând de chichiţa constituţională a restructurării guvernamentale care va face ca şeful statului să fie scos din procesul decizional”, mai scrie liderul PMP Galați.

Cătălin Cristache este convins că Viorica Dăncilă a avut marea şansă de a se rupe de Dragnea şi de a arăta că are un pic de coloană vertebrală.

„Din păcate, după CEx-ul PSD, începutul de curaj de care a dat dovadă se va evapora ca roua la soare”, a conchis liderul PMP Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de