Cătălin Cristache, lider PMP Galați: „Adio, Liviu Dragnea!”

Data : 21 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Deputatul gălățean se așteaptă la mișcări puternice în interiorul PSD după condamnarea liderului partidului.

„Adio, Liviu Dragnea!” a declarat președintele PMP Galați, Cătălin Cristache, imediat după ce a aflat sentința în dosarul în care președintele Camerei Deputaților era acuzat de instigare la abuz în serviciu.

„Liderul PSD și șeful Camerei Deputaților tocmai a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.
Din acest moment începe nebunia în PSD: pesediștii îl vor alunga cu pietre pe șeful lor de partid. Jocurile sunt făcute, cuțitele sunt ascuțite, baronii sunt deciși: nu mai pot fi conduși de Liviu Dragnea. Țara fierbe. E timpul ca Dragnea să plece. Să renunțe la TOATE funcțiile pe care le are și să plece. Dacă refuză în continuare să plece și rămâne cocoțat pe scaunul celui de-al treilea om în stat, România trebuie să iasă în stradă!”, a continuat liderul PMP Galați.

Reamintim, Liviu Dragnea a fost trimis în judecată pe 15 iulie 2016, fiind acuzat de săvârşirea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual. Potrivit procurorilor DNA, Dragnea a intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul organizaţiei PSD Teleorman.

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis azi la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu. Președintele PSD a fost achitat pentru infracţiunea de fals intelectual sub forma instigării.

FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de