Cătălin Cristache, campion cu echipa României la Campionatul Interparlamentar de Fotbal

Data : 27 noiembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Șeful Camerei Deputaților a ținut să-i recompenseze pe câștigători cu câte o medalie.

Echipa de fotbal a Camerei Deputatilor, din care a făcut parte și deputatul PMP de Galați Cătălin Cristache, a câștigat Campionatul Interparlamentar de Fotbal, care a avut loc în perioada 23-26 noiembrie, în Antalya (Turcia).

La competiția de anul acesta au participat cinci naționale: Ucraina, Turcia, Kenya, Ungaria și Romania. Echipele au fost împărțite în două grupe. Parlamentarii noștri au picat în grupă cu naționala țării gazdă, pe care au învins-o la limită cu scorul de 5-4. Calificată în finală, România a jucat cu Ungaria, pe care a învins-o, din nou, la limită cu 1-0.

„A fost o onoare pentru mine să particip la această competiție, devenită tradițională în ultimii ani. Am reușit să ne înțelegem bine pe teren, chit că în plen mai avem divergențe. Sper să contribuim la dezvoltarea relațiilor multilaterale cu țările participante”, ne-a declarat parlamentarul gălățean Cătălin Cristache.

Pentru că performața aleșilor este în premieră, șeful Camerei Deputaților a ținut să-i felicite personal pe fotbaliști, așa că a organizat o ceremonie în cadrul căreia le-a oferit campionilor medalii. Dragnea a făcut și o declarație ușor tendențioasă: „Vă felicit că în an centenar ați câștigat meciul cu Ungaria”.

Potrivit sport.ro, din echipa de fotbal a Camerei Deputaților au făcut parte: Nicolae Georgescu (PSD), George Ionuț Dumitrică (fost deputat PNL și actual secretar general adjunct al Camerei Deputaților), Lucian Nicolae Bode (PNL), Vlad Bontea (PSD), Ionel Floroiu (PSD), Costel Lupascu (PSD), Silviu Nicu Macovei (PSD), Constantin Codreanu (PMP), Petru Movilă (PMP), Cătălin Cristache (PMP), Giureci-Slobodan Ghera (Uniunea Croaților din România), Adrian Miroslav Merka (Uniunea Democratică a Slovacilor și Cehilor din România), Cezar Cioată (fost deputat PP-DD, PC, independent și PSD), Ciprian Valușcă (consilier Camera Deputaților), Valentin Savadosi (angajat Direcția Servicii Interne) și Florin Popescu (fost deputat PNL).

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de