Caravana TIFF revine la Galaţi cu 3 filme pline de aventuri și suspans

Autor :

Data : 14 august 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

La toate proiecțiile, intrarea este liberă.

Vara calendaristică este aproape de final, dar traseul Caravanei TIFF continuă! Între 24 – 26 august revine în Galaţi pentru 3 seri de cinema în aer liber. Iubitorii de film sunt așteptați de la ora 21. 30, în Parcarea Casei de Cultură, pentru a urmări 3 dintre cele mai apreciate lansări cinematografice ale anului.

Prima seară de proiecții le propune gălățenilor întâlnirea cu „România Neîmblânzită” (r. TomBarton Humphreys), documentarul care prezintă frumusețea sălbatică a României într-o manieră complexă și autentică. Realizat în colaborare cu britanicii de la Off the Fence şi narat de Victor Rebengiuc, filmul este o producţie inedită, filmată pe parcursul unui an întreg. Cei peste 20 de cameramani implicaţi în filmarea documentarului au parcurs mii de kilometri pentru a surprinde lupta vietăţilor pentru supravieţuire.

Sâmbătă, 25 august, de la 21.30, aflăm că Banii sunt bani/ Money’s Money. Thriller-ul regizat de Géla Babluani, regizorul premiat în 2006 la Sundance pentru 13 Tzameti, urmărește aventura unui jaf care schimbă viețile a trei tineri infractori.

Weekend-ul cinefil din Galați se încheie duminică, 26 august, cu un cocktail pop condimentat cu umor negru și melodramă – Charleston. Filmul, care s-a bucurat de o premieră mondială în competiția oficială de la Locarno, este debutul în lungmetraj al regizorului Andrei Crețulescu. Spectatorii vor urmări în aer liber povestea unui triunghi amoros care îi aduce pe marele ecran, în rol principal, pe trei dintre cei mai iubiți actori ai momentului: Șerban Pavlu, Radu Iacoban și Ana Ularu.

La toate proiecțiile, intrarea este liberă!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de