Cadou de 1 Decembrie de la Electrica: sute de apartamente fără curent electric

Autor :

Data : 1 decembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Deși se lucrează de dimineață în teren, încă mai sunt nealimentate 5 Posturi de Transformare.

Ceea ce părea dimineață o simplă pană de curent s-a transformat pentru locuitorii a trei cartiere din Galați într-un adevărat coșmar. De ore bune, în sute de apartamente oamenii dârdâie de frig și stau pe întuneric din cauza unei avarii serioase.

”Vă informăm că în cursul dimineții de vineri, 1 Decembrie, la ora 3:20, în zona Siderurgiștilor a avut loc o avarie care a condus la întreruperi în alimentarea cu energie electrică a unor instalații de distribuție aparținând SDEE Galați.

A fost afectată parțial o linie de medie tensiune. Echipele Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Galați au intervenit prompt pentru remedierea avariilor aparute, iar la ora 4:30 au reușit alimentarea integrală a zonei afectate.

La ora 8:17 a avut loc o nouă declanșare în Stația Filești. A fost afectată zona Siderurgiștilor – IC Frimu. La ora 13:00 mai erau nealimentate 5 Posturi de Transformare. Echipele SDEE Galati sunt în teren pentru depistarea si remedierea defectelor aparute.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si asiguram toti utilizatorii retelei ca depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrica in conditii normale, conform schemei de functionare”, se arată într-un comunicat de presă, remis SDEE Muntenia Nord.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de