Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră gălăţeni şi brăileni

Autor :

Data : 16 octombrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Este vorba de peste 60 de bunuri a căror valoare depășește suma de 120.500 lei.

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Brăila, au efectuat o percheziţie pe raza municipiului Brăila, la domiciliul cetățeanului român C.I., în vârstă de 32 de ani.

În urma percheziţiei efectuate au fost descoperite peste 60 de bunuri (articole de îmbrăcăminte și încălţăminte), toate având inscripţionate însemne ori logouri ale unor mărci protejate.

Pe timpul cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bunurile urmau să fie comercializate pe diferite site-uri de specialitate, ca produse originale, pentru a obţine profit.

Poliţiştii de frontieră au ridicat bunurile susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare estimată la aproximativ 120.555 lei, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de