BOX: Lucian Bute: „Presiunea este pe britanic”

Data : 17 noiembrie 2015

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Lucian Bute va lupta pe 28 noiembrie pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

Gălățeanul va da piept cu deținătorul centurii, britanicul James DeGale, în Videotron Centre din Quebec.
Au rămas mai puțin de două săptămâni până când va urca din nou în ring Lucian Bute, pentru a-și recăpăta centura mondială, pierdută în urmă cu 3 ani în fața unui alt britanic, Carl Froch.
„Vreau performanță și îmi doresc din tot sufletul să recâștig centura pe care am deținut-o cinci ani de zile. Sufăr să o văd pe umerii altuia. De asta muncesc foarte mult aici, mă dăruiesc 120%, doar ca să fie bine în seara meciului de pe 28 noiembrie”, a spus Bute, cel care se pregătește în Canada sub comanda fraților Howard și Otis Grant.
„Am mult respect pentru DeGale. Este un boxer foarte bun, a fost campion olimpic la amatori și acum este campion mondial la profesionism. Dar el vine aici să-și apere centura și cred că presiunea este pe umerii lui. Voi face tot ceea ce pot să recâștig centura”, a mai spus Bute.
Lucian Bute are în carieră 32 de victorii, dintre care 25 prin knock-out, şi doar două înfrângeri. Ultimul său meci a avut loc în august, atunci când l-a învins la Montreal pe campionul european, italianul Andrea Di Luisa.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de