Bordurile roșu PSD au început să se ofilească

Data : 14 mai 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

De altfel, cam toate lucrurile din orașul ăsta se îngălbenesc.

În urmă cu un an, gălățenii care intrau în oraș, dispre Brăila, observau uimiți cum bordurile care mărginesc scuarul s-au înroșit brusc, peste noapte. Au apărut diverse glume, dintre care cea mai frecventă era asocierea cu culoarea partidului aflat la putere în Galați. Nu mai vorbim de faptul că văzut de pe podul peste Siret, scuarul arată fix ca un sicriu!

mde

mde

La un an de la momentul în care bordurile s-au înroșit observăm, cu aceeași nedisimulată uimire că bordurile s-au îngălbenit. De data asta nu putem să o mai asociem cu politica pentru că n-are nicio logică.

Putem însă să asociem totul cu explicația din DEX a cuvântului îngălbeni: a deveni palid, a se ofili, a se veșteji. În orașul de la Dunăre, lucrurile în loc să înflorească, în plină primăvară, acestea se veștejesc. Grație PSD-ului și conducătorilor lui de la Galați.

Veți spune că suntem cârcotași și ne legăm de lucruri mărunte! Așa este, dar atunci când aceste lucruri mărunte se adună încep să devină o mare problemă!

Un sfat pentru autorități: puneți mâna pe motocoase și treceți la treabă pentru că în curând se va asorta și iarba cu bordurile!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de