Bătrână lovită și violată în toaleta bisericii, chiar în Duminica Paștelui

Autor :

Data : 11 aprilie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Femeia de 82 de ani a murit în această dimineață.

Femeia avea grijă de biserică, de când se termina slujba și până a doua zi dimineață. Așa s-a întâmplat și duminică, numai că bătrâna a fost urmărită de un individ, toată ziua. Când toți enoriașii au plecat acasă, tânărul de 24 de ani a prins-o pe femeie în toaleta bisericii. A lovit-o cu sete, iar când bătrâna nu a mai mișcat, individul a și violat-o.

„Am solicitat instanței emiterea unui mandat de arestare preventivă împotriva unui inculpat în vârstă de 24 de ani din localitatea Iveşti, care la momentul prezentării în instanţă era cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de tentativă la omor calificat şi o infracţiune de viol. Infracţiunile se reţin a fi fost comise pe 8 aprilie, în jurul orelor 11.30, când inculpatul a urmărit-o pe persoana vătămată până în toaleta bisericii din localitatea Iveşti, unde în scopul de a întreţine raporturi sexuale cu aceasta i-a aplicat multiple lovituri de pumn în zone vitale cât şi în diferite zone ale corpului, după care, profitând de starea în care adusese persoana vătămată, a violat-o. Persoana vătămată a fost găsită de soţia preotului din localitate în jurul orelor 17.30, când a fost anunţat serviciul de ambulanţă, iar în cursul zilei de 10 aprilie, după ce s-a formulat şi admis propunerea de arestare preventivă, partea vătămată a decedat”, a declarat Liliana Istrate, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați. Individul risca cel puțin 20 de ani de închisoare.

Actul de constatare medico-legală arată că violatorul a manifestat o ferocitate deosebită în aplicarea loviturilor asupra persoanei vătămate. Medicii au găsit lovituri de pumn aplicate în zona feţei, în zona frontală, în zona pieptului, dar și mai multe fracturi costale. În momentul în care a fost internată, octogenara era deja în stare de comă.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:, , ,

Articole scrise de