Baraj pentru promovarea în Liga a III-a între ACS Universitatea „Dunărea de Jos din Galați” și CS Făurei

Data : 20 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul Oțelul.

După ce a câștigat campionatul Ligii a IV-a, ACS Universitatea „Dunărea de Jos din Galați” se pregătește acum pentru dubla cu CS Făurei, din barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

Primul meci este programat sâmbătă, 23 iunie, pe Stadionul „Oţelul”, iar returul – o săptămână mai târziu, la Făurei.
„Am demonstrat că avem forță și maturitate, chiar dacă echipa este tânără. Am reușit să câștigăm campionatul și Cupa României, faza județeană. Avem o echipă tânără și ambițioasă și suntem încrezători în cele două jocuri din barajul cu echipa lui Bănel Nicoliță”, ne-a declarat antrenorul Cătălin Savu.

Formaţia manageriată de fostul internaţional stelist Bănel Nicoliţă a câştigat Liga a IV-a județeană Brăila cu 43 de puncte, la 7 distanță de următoarea clasată Viitorul Ianca.

ACS Universitatea „Dunărea de Jos din Galați” a câștigat eventul la mai puțin de un an de la reînființare. Actuala echipă este practic continuatoarea fostei echipe de fotbal a Clubului Sportiv Universitar Galați, echipă care în 1976 a jucat finala Cupei României în compania celor de la Steaua, finală pierdută la limită, scor 1 – 0. Studenții au jucat în acel an în Cupa Cupelor cu portughezii de la Boavista Porto, cele două jocuri au fost pierdute de fosta CSU cu 2 – 3 și 0 – 2. De remarcat, CSU Galați era echipă de liga secundă, gruparea gălățeană evoluând în Divizia B.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:, ,

Articole scrise de