Bacalbașa, speriat de „forțele obscure”!

Data : 3 iulie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Deputatul PSD a delirat din nou în Parlament în timpul dezbaterilor pe marginea proiectului care sporește atribuțiile Poliției Române.

Deputatul PSD de Galați Nicolae Bacalbașa a ieșit public cu o nouă declarație controversată. Tema? Proiectul de lege al ministrului de Interne, Carmen Dan, și al lui Florin Iordache care sporește atribuțiile Poliției Române. Potrivit epochtimes.ro, în timp ce pleda cu ardoare pentru necesitatea adoptării acestui proiect, Bacalbașa a amintit de episodul în care a fost bruscat în Parcul Izvor de un protestatar, plângându-le de milă jandarmilor care îl apărau și despre care a spus că erau „terorizați, înnebuniți de frică” din cauza „forțelor obscure”.

„Ca unul care am fost agresat în parcul instituției și am văzut jandarmii care m-au înconjurat că erau terorizați, înnebuniți de frică- și nu le era frică de elementul fizic reprezentat de bătăuși ci de cei care erau în spatele lor, forțele obscure – ca unul care am reclamat la procuratură și procuratura deși există filmul cum eram împins a zis că nu s-a produs niciun fel de agresiune și niciun fel de ultraj, și după ce cu ajutorul domnului Nicolicea am făcut contestație și mai ales după ce televiziunea a arătat ce s-a petrecut la procuratură și au revizuit punctul de vedere, salut această lege care apără ce a mai rămas din instituțiile statului în fața unor elemente obscure”, a declarat în plenul Parlamentului deputatul PSD de Galați, citat de epochtimes.ro.

Bacalbașa s-a arătat iritat și de faptul că opoziția vrea ca proiectul de lege să aibă și acordul CSAT.

„Încă ceva, un coleg de-al meu din Galaţi a ridicat o problemă principială de importanţă extremă, raportul între Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) şi Parlament: domnule, forţa decizională a poporului se exprimă prin Parlament, nu prin CSAT. În ziua când CSAT va decide ce se face în ţara asta, statul paralel iese la lumină, înfloreşte”, a declarat Bacalbaşa, citat de epochtimes.ro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de