Autoturism radiat din circulaţie, descoperit în Vama Oancea

Data : 20 ianuarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Este vorba despre un autoturism marca Ford, radiat din circulaţie de autorităţile din Lituania.

Pe 18 ianuarie, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Valeriu P., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 55 de ani. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Ford, înmatriculat în Lituania.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile din Lituania, din data de 26.11.2017.

„Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că nu avea cunoştinţă despre radierea din circulaţie a autoturismului de către autorităţi”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Foto: adevarul.ro

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de