Atac penibil al unui membru ALDE la adresa Comunității Curățăm Galațiul

Data : 25 noiembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

George Alin Radu crede că organizatorii campaniei "Haine pentru oamenii străzii" ar fi trebuit să obțină autorizație.

Un tânăr care dă drept vicepreședinte al ALDE Galați, George Alin Radu, a sunat la Poliție reclamându-i pe organizatorii campaniei „Haine pentru oamenii străzii” că derulează acțiunile ilegal. El cere ca acțiunea să înceteze.

«Comunitatea Curăţăm Galaţiul care anunţa demararea campaniei umanitare „Haine pentru oamenii străzii” care a început de joi 23 noiembrie şi se va încheia duminică 26 noiembrie la monumentul din fata fostului Cinematograf Ţiglina 1 , nu isi vor m-ai desfasura activitatea pe domeniul public din cauza ca nu au o autorizatie de la HCL (Hotararea Consiliului Local Galati )”, scrie pe contul său de Facebook George Alin Radu.

În replică, reprezentanții Comunității Curățăm Galațiul spun că gestul lui George Alin Radu este unul foarte urât, mai ales că și el își dorește să organizeze o acțiune asemănătoare.

«Acţiunea de colectare de haine ne demonstrează că oraşul Galaţi nu este deloc mort! Pentru că în el trăiesc oameni extraordinari. Peste o sută de oameni cu suflet mare au răspuns apelului nostru umanitar şi au adus haine pentru oamenii fără adăpost. Vă mulţumim! Din păcate, am descoperit că există şi oameni cu suflet mărunt. „Domnul” George Alin Radu a sunat la Poliţie şi a spus că gestul nostru umanitar reprezintă o faptă ilegală, ce ar trebui interzis. Da, aţi citit bine! Faptul că noi, în prag de iarnă, încercam să ajutăm nişte oameni amărâţi să nu moară de frig, a stârnit furia unui om. Acesta a sunat la Poliţie şi a cerut să fim amendaţi. Dansul dorea să interzică fapta dumneavoastră bună. Pentru că îl deranjează pe el! Mai mult decât atât, pe pagina dumnealui de Facebook a îndemnat gălăţenii să nu mai aducă donaţii, deoarece acţiunea noastră a fost interzisă. Minciuni. Comportament de om mic, meschin şi răutăcios… Cu ceva timp în urmă se lauda că este vicepreşedinte al tinerilor din ALDE. Mincinos fiind e posibil ca această afirmaţie să nu fie adevărată. Oricum, are toate „calităţile” necesare pentru a ajunge un politician de renume.
Din fericire, tot ce a reuşit prin gestul său a fost să se facă de râs. În faţa autorităţilor şi în faţa noastră. Am râs de el aşa cum râzi la filmele cu prosti.
Aşadar, noi vom continua să aşteptăm donaţiile dumneavoastră, încă două zile, în aceeaşi locaţie. Însă, dorim să îl ajutăm şi pe tânărul politician mincinos. Domnia sa a decis să organizeze o acţiune similară cu a noastră şi de teamă că nimeni nu-l va băga în seamă, a încercat să ne saboteze. Nu a reuşit decât să se facă de ruşine. Prin urmare, e foarte posibil ca acum să sufere. Oamenii răi suferă atunci când planurile lor meschine eşuează. Am vrea să-i curmăm suferinţa, aşa că astăzi vom merge şi-i vom dona câteva haine. Dar nu-i vom spune că am râs de el. Oamenii răi suferă atunci când râzi de ei. Aşa că, vă rugăm, dacă îl cunoaşteţi, să nu râdeţi de el»,au scris cei de la Comunitatea Curățăm Galațiul.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de