ArcelorMittal Galați angajează 100 de muncitori prin intermediul Școlii de Ucenici

Autor :

Data : 5 noiembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Pentru următorii ani angajatorul prevede o creștere a producției și implementarea unor măsuri de modernizare.

Combinatul Siderurgic ArcelorMittal Galați angajează 100 de muncitori prin intermediul Școlii de Ucenici, aflată la cea de-a cincea ediție și care a fost redeschisă astăzi.

Ucenicii vor fi pregătiți timp de 18 luni, în două etape și vor lucra alături de mentori, integrați în echipe. Pe timpul școlarizării ucenicii vor beneficia de toate drepturile de care se bucură ceilalți angajați.

„Planurile noastre pentru următorii ani prevăd o creștere a producției și implementarea unor modernizări. În același timp, numeroși colegi se vor retrage la pensie. Vom continua angajările de muncitori și specialiști și ne dorim ca cei mai buni să vină alături de noi”, a spus Bogdan Grecu, directorul general al ArcelorMittal Galați – Skopje.

„Începând din 2019 Școala de Ucenici a Combinatului se va perfecționa și va însemna nu una, ci mai multe serii de cursanți pe an. Pregătim două ateliere (mecanic și electric), unde ucenicii își vor îmbunătăți competențele tehnice dar vor exista și module de dezvoltare personală. Oferim absolvenților de liceu și de școli profesionale, dar și celor cu experiență, oportunitatea unei cariere solide și de lungă durată, într-un mediu aflat într-o dezvoltare permanentă”, a declarat Mihaela Crăciun, Director de Resurse Umane al ArcelorMittal Galați.

În toate cele cinci ediții, ArcelorMittal Galați a școlarizat aproape 500 de ucenici. De asemenea, Combinatul continuă și adâncește parteneriatele cu Liceele “Paul Dimo” din Galați și „Costache Conachi” din Pechea, precum și cu școli profesionale.

În paralel, Combinatul continuă recrutările de muncitori și de specialiști, în vederea întineririi personalului și adaptării profilului acestuia la noile realități tehnice și organizaționale.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de