Aplicația mobilă Galaţi City App este activă

Autor :

Data : 31 octombrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Aplicația are și modul „Raportări și incidente”.

Primăria municipiului Galați a lansat astăzi aplicația mobilă Galați City App destinată locuitorilor și vizitatorilor orașului. Aplicația este deservită de website-ul cu același nume și conține informații despre cele mai importante obiective turistice din oraș, instituții de cultură, muzee, parcuri, dar și locuri de cazare, masă și agrement. Cu ajutorul aplicației, gălățenii și vizitatorii orașului vor avea agenda evenimentelor pe telefonul propriu. Aplicația este disponibilă în limbile română și engleză și poate fi descărcată de către utilizatorii Android și iOS, de pe platformele Google Play și App Store.

În cadrul evenimentului, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a lansat invitația de a se înscrie în aplicație tuturor operatorilor care doresc să își promoveze serviciile (de cazare, masă etc) pe care le oferă gălățenilor și turiștilor, dar și evenimentele pe care le organizează.

Din dorința de a facilita comunicarea cu cetățenii, Primăria municipiului Galați a optat pentru inserarea modulului „Raportări și incidente” în aplicație. Astfel, din 31 octombrie, gălățenii pot trimite sesizările lor direct către Primăria Galați. Pentru a asigura operativitatea modulului, raportările se vor putea efectua doar prin autentificarea pe baza adresei de email și a numărului de telefon. Astfel, Galați City App devine primul ghid turistic digital și platformă interactivă pentru cetățeni.

Dezvoltarea platformei digitale Galați City App este încă un pas demarat de Primăria Galați pentru includerea municipiului pe harta orașelor deștepte (smart city) din România. Alte proiecte similare ale instituției sunt digitalizarea serviciilor publice prin care gălățenii au posibilitatea de a se programa online la ghișeul serviciului de evidența populației, precum și simplificarea procedurilor de obținere a certificatului de urbanism utilizând platforma on-line lansată de curând.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de