Alegeri la organizația de tineret a PMP Galați. Medicul rezident Ilie Bălan este noul președinte

Data : 28 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Acesta va fi sprijinit de șapte vicepreședinți și cinci secretari executivi.

Aproape 100 de tineri din PMP Galați au participat astă-seară la alegerile pentru conducerea organizația de tineret.

Noul președinte al tinerilor PMP-iști va fi Ilie Bălan, Cristina Dobrică va fi secretar general, iar Alexandru Alexandru va fi secretar general adjunct. Cei trei vor fi ajutați de șapte vicepreședinți și cinci secretari executivi.

Ilie Bălan a absolvit Colegiul de Medicină și Farmacie „Nicolae Testimițeanu“ din Chișinău, după care a urmat cursurile Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos“ din Galați. În prezent este medic rezident la Spitalul de Pediatrie din Galați. Se numără printre membrii fondatori ai Clubului Liberal Galați, al cărui președinte a fost timp de 2 ani. Mai nou, este fondatorul Asociaţiei „Patrie, Unitate, Națiune“ România care va avea sediul la Galați.

ilie balan

„Fac acest pas conștient, convins și sigur de mine. Nu percep politica ca pe o salvare a propriilor interese ci ca pe o datorie morală, pentru societatea din care fac parte, fiind punctul forte pentru care voi lupta, să conving societatea despre această realitate. Nu vin să fac politică oricum sau pentru cineva, vin să respect normele și statul de drept prin toate activitățile pe care le voi avea. Nu ascund vreo formă de dragoste obedientă pentru vreun partid, nu dețin niciun angajament în spate, din pură logică accept statutul PMP, în care se stipulează clar valorile unui stat democratic și cauza României Mari. Mă declar pe propria răspundere compatibil cu aceste valori și promit în mod solemn să le respect și să le îndeplinesc strict în conformitate cu legea. În calitate de președinte nu voi lupta pentru tinerii din PMP ci pentru toți tinerii din România, voi genera proiecte locale și naționale prin care să valorificăm potențialul tinerilor”, a declarat Ilie Bălan Ilie, proaspătul președinteal organizației de tineret PMP Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de