UPDATE Agresor sexual căutat de polițiștii gălățeni și găsit la Brăila

Autor :

Data : 12 martie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Acesta întreținea relații sexuale orale cu un minor, pe faleza orașului vecin.

UPDATE, ora 22.00

Suspectul de agresiune sexuală a fost arestat preventiv. De asemenea, magistrații au decis schimbarea încadrării juridice a faptei comise de suspect din agresiune sexuală în viol.

UPDATE, ora 17.00

Potrivit unor informații oferite de Poliția Română, agresorul a fost prins:

„La ora 13:48 am fost sesizati de către cetățeni cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Brăila, întreține raporturi sexuale orale cu un tânăr, posibil minor, pe faleza municipiului. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificându-l pe bărbat, care a fost condus la sediul poliției pentru cercetări”.

Oamenii legii cred că este vorba despre aceeași persoană care a agresat astăzi și o fetiță de 10 ani în Galați.

___________________________________________

Polițiștii gălățeni caută un bărbat bănuit că în ziua de 12 martie, în jurul orei 8.00, ar fi agresat sexual o fetiță de 10 ani, în scara unui bloc din municipiul Galați.

„Fetița de 10 ani a fost abordată pe strada Brăilei de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc unde a agresat-o sexual. Semnalmentele agresorului: vârsta 35 – 40 ani, constituție solidă, ten măsliniu. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din material textile de culoare gri, pantalon, de asemenea din material textile, de culoare maro și pe cap purta un fes de culoare neagră”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la identificarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de