Afacerea ALDE-Pucheanu falimentează Transurb-ul

Data : 21 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Cu toții vor da socoteală pentru eșecul acestui serviciu, atât electoral cât și legal!

Când au pus mâna pe Transurb, Pucheanu şi ai lui, alături de prietenii lor din ALDE, au crezut că l-au prins pe Dumnezeu de un picior. Deşi s-au instalat în scaunele comode de la Consiliul de Administraţie în februarie, astăzi cinci dintre ei au demisionat, punând cruce Transurb-ului.

Didina Borteș (PSD), Rodica Ciucă (PSD), Gigel Caliga (ALDE), Adrian Smărăndoiu (ALDE) şi Marian Băduca (ALDE) au demisionat astăzi din Consiliul de Administraţie, iar Pucheanu îşi plânge în pumni, încercând disperat să muşamalizeze falimentul companiei în care îşi pusese atâta speranţă.

Asta după ce în urmă cu mai puțin de o lună de zile directorul general de atunci, preşedintele şi unii membrii ai Consiliului de Administraţie, toţi „înregimentaţi” ALDE și-au dat și ei demisiile. Evident, nu pentru că lucrurile mergea ca pe roate, ci din cauza problemelor majore din societate. A ieșit repede Pucheanu și s-a lăudat că trimite Corpul de Control la Transurb pentru a desluși tainele problemelor și pentru a le pune capăt odată pentru totdeauna. Doar că a trecut o lună de zile și nimeni nu știe rezultatul acestui control.

Domnule primar, de ce nu ne spuneți și nouă care sunt rezultatele acestor verificări? Să înțelegem că aveți rezultatele și sunt catastrofale? Că este posibil ca situația să fie atât de critică încât să ne gândim la ce este mai rău? Poate că nici nu vom mai avea transport public… Gândim că poate vreți să încercați pe ultima sută de metri să redresați corabia, dar se pare că nu veţi reuşi, domnule primar! Ba mai mult, veţi da socoteală pentru acest eşec!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de