Adevărații liberali nu stau la cozi comuniste, nu-i așa domnule Tăriceanu?

Autor :

Data : 24 august 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

NewsFeed-ul de la Facebook mi s-a umplut dimineață cu o declarație ucigătoare a distinsului domn Tăriceanu, al doilea om în stat, căruia nu-i place statul la coadă. O voi reda în totalitate, după care vine oful meu!

„Există o doză imensă de populism în România. Trebuie să ne hotărâm ce vrem. Vrem ca anumiți oameni cu funcții importante în stat să se distingă stând la cozi, sigur nefirești fără îndoială și pe care și eu le condamn, sau vrem să se ocupe de ceea ce trebuie în funcția respectivă, cum își gestionează timpul? Suntem într-o fază de populism extrem în România care face să existe aceste atitudini pe care le-am observat”, a declarat Tăriceanu, la B1 TV.

Observ că C. A. C. P. Tăriceanu insistă în prostia de care a dat dovadă în ultimii ani, de când s-a aliat cu gașca pesedistă: „Vrem ca anumiţi oameni cu funcţii importante în stat să se distingă stând la cozi sau vrem să se ocupe de ceea ce trebuie?”. Nu, excelență, care parte nu ai înțeles-o? Vrem ca toți oamenii cu funcții importante în stat să pună umărul la treabă, să facă „ceea ce trebuie” pentru ca aceste cozi să devină istorie! Of, greu cu unii care se disting cu nota 4 la matematică, dar cu media 5 la neveste!

Păi, domnul Tăriceanu, ar trebui să ieșiți public și să ne spuneți cam care era agenda dumneavoastră din acea zi, poate chiar din acea săptămână, pentru că noi suntem siguri că aveați o grămadă de treabă, dar nu la Senat, ci poate pe la partid. Am făcut și eu un printscreen de pe site-ul Senatului și am văzut cât de „plin” era programul din acea săptămână. Nu că în restul timpului ar fi altfel! Știți ce cred eu, domnule Tăriceanu? Că vă grăbeați să legați sau să dezlegați alianțe preelectorale. Nu ne mai aruncați în ochi prostii, că vă pasă de interesul național! A mai fost unul care a sfârșit prost după ce și-a etalat la greu interesul național.

Eu aș fi văzut altfel situația: făceați dumneavoastră o procedură simplificată la serviciul respectiv, o aplicați în regim de urgență, după care veneați să vă convingeți pe propria piele dacă problema a fost rezolvată. Nu ține chestia cu populismul, nu mai fiți atât de paranoic, nu are nimeni ceva personal cu dumneavoastră! Lumea detestă aroganțele  ieftine, preferând oamenii simpli și respectuoși cu toți ceilalți. Nu știu cum amărâtul ală de președinte al Uruguay-ului așteaptă cuminte la rând să fie primit la vizita medicală într-un obişnuit spital de stat sau cum președintele Irlandei, un alt amărât, în viziunea domnul șef de Senat, stă liniștit la coadă la un bancomat. Probabil că în țările astea problemele au fost rezolvate de mult, iar conducătorii țărilor respective stau și se relaxează la cozi! Adevărații liberali nu stau la cozi comuniste, nu-i așa domnule Tăriceanu?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de