Accident la vânătoare de vulpi

Autor :

Data : 19 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Un tânăr a fost împușcat în abdomen chiar de tatăl său.

UPDATE ora 14.00

Tânărul de 19 ani le-a povestit medicilor că era în această dimineață în curtea din spatele casei, împreună cu tatăl lui. La un moment dat, au văzut o vulpe, iar părintele a pus mâna pe arma de vânătoare și a vrut s-o împuște. A apăsat pe trăgaci, dar se pare că una dintre alice a ricoșat și l-a nimerit pe băiat în burtă.

„La preluare, pacientul era conștient, prezenta o plagă, cu orificiul de intrare, deci alica a rămas intraabdominal, stabil hemodinamic, cu șanse de supraviețuire”, a precizat dr. Emilia Gheorghievici din cadrul SMURD Galați.

Tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgență unde medicii l-au băgat imediat în sala de operații. Tatăl său a fost chemat la Poliție să dea declarații.

„Incidentul a avut loc în curtea casei în care locuiau cei doi, iar bărbatul care a folosit pușca avea permis de port armă și calitate de vânător. Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat scms. Gabriela Costin, purtător de cuvânt al I.P.J. Galați.

____________________________________

Un tânăr de 21 de ani din Brăhășești a fost împușcat accidental de tatăl său. Aceștia se aflau la o partidă de vânătoare de vulpi.

Tânărul se află în stare gravă și a fost preluat de un elicopter SMURD. El va fi adus la Spitalul de Urgență din Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de