Accident grav pe șoseaua de centură

Autor :

Data : 15 aprilie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Un copil de un an și trei luni și mama acestuia sunt în stare gravă.

Accidentul s-a petrecut pe șoseaua de centură a Galațiului iar martorii spun că șoferul conducea cu viteză foarte mare. La un moment dat, bărbatul de la volan, un tânăr de 30 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un parapete de pe marginea dumului. În urma impactului, autoturismul a ricoșat și a ajuns într-un stâlp de iluminat public. Atât șoferul, cât și soția acestuia, o tânără de 25 de ani și fiul lor, un copil de un an și trei luni au fost răniți.

„Şoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost de 0,89 g/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice. În urma anchetei, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat comisar şef Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Soția șoferului se află internată în spital, iar medicii spun că este în stare gravă. Tot în spital a ajuns și copilul de un an și trei luni.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de