VIDEO Accident cu o mașină furată

Data : 13 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Hoțul a ajuns la spital dar este sub supravegherea polițiștilor.

UPDATE ora 21.00

Potrivit anchetatorilor, tânărul de 21 de ani a luat mașina în timp ce o rudă o lăsase pornită. Acesta a urcat la volan, deși nu are permis de conducere și a demarat în trombă. După câteva sute de metri, individul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un alt autoturism parcat.

„Un bărbat de 21 de ani a condus un autoturism marca Audi, pe bulevardul Marea Unire, dinspre strada Cernat către prelungirea Traian, iar în zona Blue Aqua a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreaptă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului. În urma verificărilor a rezultat faptul că mașina pe care o conducea a fost semnalată ca fiind furată, cu aproximativ o oră înainte de producerea accidentului. De asemenea, în urma verificărilor a reieșit faptul că, conducătorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat inspectorul principal Iulian Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere Galați.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, furt și vătămare corporală din culpă. Deși acesta a fost rănit, a refuzat îngrijirile medicale ale medicilor.

___________________________________________

Accident curios pe Faleză, în această seară! O bolid de lux, cel mai probabil furat dintr-o parcare din oraș, a ajuns într-un pom de pe Faleza superioară.

Cel care se bănuiește că ar fi furat autoturismul a fost rănit ușor și a ajuns la spittal cu ajutorul medicilor de la SMURD. El este acum sub supravegherea polițiștilor.

În tot acest timp, pe Grupul Șoferilor din Galați, o utilizatoare anunța că i s-a furat mașina, fără a da însă detalii prea multe.

Foto: Grupul Șoferilor din Galați

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de