VIDEO Accident cu o mașină furată

Data : 13 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Hoțul a ajuns la spital dar este sub supravegherea polițiștilor.

UPDATE ora 21.00

Potrivit anchetatorilor, tânărul de 21 de ani a luat mașina în timp ce o rudă o lăsase pornită. Acesta a urcat la volan, deși nu are permis de conducere și a demarat în trombă. După câteva sute de metri, individul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un alt autoturism parcat.

„Un bărbat de 21 de ani a condus un autoturism marca Audi, pe bulevardul Marea Unire, dinspre strada Cernat către prelungirea Traian, iar în zona Blue Aqua a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreaptă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului. În urma verificărilor a rezultat faptul că mașina pe care o conducea a fost semnalată ca fiind furată, cu aproximativ o oră înainte de producerea accidentului. De asemenea, în urma verificărilor a reieșit faptul că, conducătorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat inspectorul principal Iulian Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere Galați.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, furt și vătămare corporală din culpă. Deși acesta a fost rănit, a refuzat îngrijirile medicale ale medicilor.

___________________________________________

Accident curios pe Faleză, în această seară! O bolid de lux, cel mai probabil furat dintr-o parcare din oraș, a ajuns într-un pom de pe Faleza superioară.

Cel care se bănuiește că ar fi furat autoturismul a fost rănit ușor și a ajuns la spittal cu ajutorul medicilor de la SMURD. El este acum sub supravegherea polițiștilor.

În tot acest timp, pe Grupul Șoferilor din Galați, o utilizatoare anunța că i s-a furat mașina, fără a da însă detalii prea multe.

Foto: Grupul Șoferilor din Galați

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Sunt obligatorii câmpurile marcate cu *

  • Emi spune:

    Acest copil dement, pentru ca nu il pot numi altfel, pana sa ajunga pe faleza, mergea cu viteza foarte mare pe str Domnească unde era sa omoare câțiva pietoni pe trecere in dreptul restaurantului Cajou. A trecut pe roșu, dupa care a mers înainte pe Domnească cu toate ca era interzis. Noroc ca nu apucasera mașinile care veneau dinspre gară sa intre in intersecție si noi, pietonii, abia apucasem sa traversam…