A plouat cu sancțiuni rutiere!

Autor :

Data : 10 decembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Polițiștii au organizat mai multe acțiuni în teren, timp de o săptămână.

O amplă acțiune care a avut drept scop creșterea autorității poliției și asigurarea respectării legii, prin prezența activă a polițiștilor pe rețeaua de drumuri publice din județ, precum și reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere s-a derulat săptămâna trecută pe raza județului Galați. La acțiune au participat, în medie, 50 polițiști, în fiecare zi.

În cadrul acțiunii au fost constatate 674 de contravenții, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale, dintre acestea, 197 fiind pentru depășirea regimului legal de viteză, 145 pentru abateri ale pietonilor și 37 pentru nerespectarea prevederilor legale de bicicliști.

Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 64 permise de conducere, dintre care 22 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 13 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept, 2 pentru consum de alcool. Totodată, au fost reținute 6 certificate de înmatriculare.

În urma activităților desfășurate în trafic, polițiștii au întocmit 7 dosare penale având ca obiect infracțiuni la regimul rutier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de