A fost o campanie electorală cu „contract de non-combat” între PNL și PSD

Data : 22 mai 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

„Cred că cele două partide au bătut palma pe sub masă”, spune liderul PMP Galați Cătălin Cristache

Cu două zile înaintea finalului campaniei pentru alegerile pentru Parlamentul European mulți gălățeni se întreabă dacă a fost cu adevărat o campanie electorală în ultima lună în oraș.

Nu au fost dezbateri, nici televizate, nici ne-televizate, între reprezentanții partidelor, nu s-a discutat de idei și proiecte despre „Galați – oraș european” sau despre „gălățenii – cetățeni ai Europei” la ei acasă, nu la muncă în străinătate.

Președintele organizației din Galați a Partidului Mișcarea Populară, Cătălin Cristache spune că lucrul cel mai evident este non-combatul” convenit de liderii PNL Galați cu cei ai PSD Galați ca să nu-și deranjeze unii altora procentele.

„Am avut o campanie electorală plină de minciuni, de propagandă mincinoasă din partea PSD-ului și un contract de non-combat între PNL și PSD. Nu am văzut nicio agresivitate între PSD și PNL. Cred că cele două partide au bătut palma pe sub masă ca să nu se atace reciproc. Pe rețelele de socializare a fost o campanie electorală a PMP, am văzut și o campanie a PSD, dar PSD nu a făcut altceva decât să își prezinte promisiunile expirate, cu aeroportul, cu drumul de centură și doar atât, nimic mai mult”, ne-a declarat Cătălin Cristache.

În ceea ce privește rezultatele la alegerile de duminică, președintele PMP Galați spune că este încrezător în obținerea unor rezultate foarte bune, pe măsura campaniei desfășurate de membrii organizației:

„Suntem în fața unui test pentru noi, Partidul Mișcarea Populară. Eu cred că vom scoate un rezultat foarte bun la Galați, un rezultat cu mult peste așteptările ceorlalte partide implicate în campanie. Noi a făcut tot ce stă în puterile noastre pentru a convinge electoratul gălățean că avem cea mai bună listă de candidați pentru Parlamentul European. Avem și cel mai bun candidat, domnul președinte Traian Băsescu, care prin prisma experienței sale la conducerea statului este cel mai potrivit lider care să ne reprezinte în Parlamentul European. Cred că rezultatul va fi pe măsura așteptărilor noastre”, a adăugat Cătălin Cristache.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de