250 de elevi din Galați au învățat despre alimentația sănătoasă prin programul „Sănătatea începe din farfurie”

Data : 24 aprilie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Proiectul își propune să contribuie la formarea unor obiceiuri sănătoase încă din copilărie.

Pentru al șaselea an consecutiv, Chef Cezar Munteanu, susținut de un mare retailer național, derulează programul „Sănătatea începe din farfurie”, prin care aduce educația gastronomică în școli și urmărește să promoveze obiceiuri de mâncat sănătoase în rândul copiilor.

Astăzi, 24 aprilie, Chef Cezar și prietenii săi s-au aflat la Școala Gimnazială „Sfinții Împărați” din Galați, unde s-a întâlnit cu 250 de elevi din această școală.

Cezar Munteanu, unul dintre cei mai apreciați chefi din România, Senior Lecturer în cadrul American Hotel Academy, Lector colaborator al Academiei Culinare “Exclusive” din Moscova și Chef-Rotisseur-Baillage de Roumanie a asusținut activități educative adaptate înțelegerii copiilor, jocuri sportive ușoare și degustări. Anul acesta Cezar a venit și cu un concurs organizat online, cu premii, prin care clasele de elevi înscrise în program pot merge, la vară, într-o tabără de gătit în împrejurimile Brașovului.

„Lumina pe care o văd pe chipurile copiilor atunci când înțeleg cât de important este să te hrănești sănătos m-a dus la concluzia că Sănătatea începe din farfurie este unul dintre cele mai sănătoase lucruri pe care știu să le fac”, a declarat chef Cezar Munteanu.

„Sănătatea începe din farfurie” a început pe 19 Februarie la Alba Iulia și se va încheia pe 27 aprilie la Constanța, programul parcurgând întreaga rețea de magazine Selgros din țară.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de