100 de bănci noi vor fi montate în parcurile din oraș

Autor :

Data : 14 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Între timp, cele distruse de oamenii mai puțin civilizați din oraș vor fi reparate.

O primă comandă de 100 de bănci noi a sosit deja. Mobilierul urban nou se află în depozitul societății Gospodărire Urbană urmând a fi montat în momentul în care vremea va permite acest lucru.
Băncile noi vor fi instalate în mod special în parcurile din Galați, dar și în alte zone intens circulate, unde sunt necesare.

Mulți cetățeni reclamă faptul că unele bănci dispar, în mod deosebit din interiorul cartierelor. Primarul Ionuț Pucheanu dă asigurări că știe foarte bine unde sunt toate aceste bănci.

„Vă asigur că băncile pe care le ridicăm din anumite zone nu dispar nicăieri și nici nu stau aruncate în cine știe ce depozit al Primăriei. Cele mai multe se află in atelierul societății Gospodărire Urbană, unde au ajuns în stare deteriorată și se recondiționează. O parte dintre băncile ridicate din cartiere au fost duse în zone de promenadă sau intens circulate, parcuri, sau chiar au fost montate pe aliniamentul stradal. Altele au fost ridicate în urma sesizărilor cetățenilor privind deranjul liniștii publice”, e explicat edilul.

Pentru sesizări privind mobilierul urban deteriorat cetățenii municipiului Galați au la dispoziție adresa: sesizari@primariagalati.ro. De asemenea solicitări și sesizări pot fi depuse și la Registratura Primăriei municipiului Galați cu sediul în str. Domnească nr. 54.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:, ,

Articole scrise de