1.000 de puieți de stejar, plantați de elevii de la CNMK

Data : 7 noiembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Acțiunea face parte din proiectul regional „Supraviețuitorii Climei”.

Echipe de voluntari ale Colegiului Național ”Mihail Kogălniceanu” din Galați, împreună cu reprezentanți ai Serviciului Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Consiliului Judeţean Galaţi au organizat o activitate socială și de voluntariat la Pădurea Gârboavele.

Nu mai puțin de 150 de elevi și 15 profesori ai colegiului au participat la o acțiune de plantare a 1.000 puieți de stejar, activitate ce a avut un dublu scop: de a realiza o completare la împădurirea Pădurii Gârboavele și de a responsabiliza generaţia tânără cu privire la activitatea de voluntariat şi grija faţă de mediul înconjurător.

Activitatea este parte componentă a proiectului regional „Supraviețuitorii Climei”, aflat la ediția a VI-a, proiect coordonat de doamnele profesoare Mădălina Popescu și Mariana Ganea.

„Prin acest proiect ne propunem să contribuim la creşterea gradului de implicare a tinerilor în acţiuni de prevenire şi adaptare vizavi de fenomenul schimbărilor climatice”, ne-au declarat organizatorii.

Serviciul Public Judeţean de Administrare al Domeniului Public şi Privat al Consiliului Judeţean Galaţi a indicat locul pentru plantare şi a făcut o prezentare a modulului în care se realizează această acțiune, au asigurat puieții, uneltele de lucru și mijloacele de transport.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de